Οικονομικό Φόρουμ στο Τορόντο 17 και 18 Οκτωβρίου για τις ελληνοκαναδικές σχέσεις

Στο Τορόντο του Καναδά θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Οκτωβρίου το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο θα εστιάζεται στις ελληνοκαναδικές σχέσεις και επενδύσεις και αναμένεται να παρακολουθήσουν κορυφαία στελέχη από τους χώρους της πολιτικής και της οικονομίας από Ελλάδα και Καναδά. 

Το Οικονομικό Φόρουμ του Τορόντο συνδιοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και το Enterprise Greece, σε συνεργασία με το Hellenic Initiative Canada καθώς και με την υποστήριξη του Ελληνο-Καναδικού και του Καναδο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Οι συζητήσεις θα αναπτυχθούν γύρω από την ενίσχυση των Ελληνο-Καναδικών σχέσεων με φόντο το τοπίο των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το ενδεχόμενο για συνεργασίες και επενδυτικές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στους τομείς του τουρισμού, του φαρμάκου, της τεχνολογίας, της ενέργειας και των μεταλλευμάτων.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που θα παρευρεθούν, ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η παρουσία του Έλληνα αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, του Καναδού υπουργού Καινοτομίας, Επιστήμης και Βιομηχανίας, François-Philippe Champagne, καθώς και του προέδρου και CEO της FairFax Financial Holdings Limited, Prem Watsa. Ακόμα, στις εργασίες αναμένεται να συμμετάσχουν πρόσωπα από τον επιχειρηματικό κόσμο καθώς και διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνο-Καναδικής κοινότητας. 

(Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή GRTimes)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος