Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Β. Παπαστεργιάδης στη «Φωνή της Ελλάδας»

Στα τρέχοντα θέματα που βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης αλλά και γενικότερα της Αυστραλίας, καθώς και στις λύσεις που προωθούνται γύρω από αυτά, αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Η Ελλάδα στον κόσμο» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Διονυσόπουλο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε σήμερα στο στούντιο της «Φωνής της Ελλάδας».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαστεργιάδης έκανε ιδιαίτερη μνεία στις συζητήσεις που γίνονται για την αποφυγή διπλής φορολογίας στους πολίτες των δύο χωρών, καθώς και στην αναγνώριση των πτυχίων και στην επίλυση άλλων εκπαιδευτικών ζητημάτων που αφορούν στην ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις συζητήσεις που πραγματοποιούνται με την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Αυστραλίας για θέματα υγειονομικής περίθαλψης και νοσηλείας.

Σημείωσε δε, αναφερόμενος στις στιγμές που σημάδεψαν τα 14 χρόνια της δραστηριότητάς του στην Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, πως είναι η τελευταία θητεία του και δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

«Πρέπει πάντα να κοιτάμε προς το μέλλον και να δίνουμε ευκαιρίες και σε άλλους ανθρώπους. Ο ρόλος ο δικός μου τώρα είναι να βοηθήσω άλλα άτομα να συνεχίσουν το έργο μας», κατέληξε ο κ. Παπαστεργιάδης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό της ανάρτησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος