Ο Λάκης Γαβαλάς στο Παρίσι προσκεκλημένος του Συλλόγου Greek Paris

O Λάκης Γαβαλάς παρουσιάζει για πρώτη φορά την αυτοβιογραφία του, με τίτλο «Λάκης Γαβαλάς Loaded» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγκυρα, εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στο Παρίσι.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του συλλόγου Greek Paris, Χριστίνα Μαυρίδη, σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στην εκπομπή της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, «κουβέντες μακρινές» με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Γιάννη – Στέλιο Τζιρβελάκη, ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας, επιστρέφει στο Παρίσι, την αγαπημένη του πόλη, στην οποία έζησε 10 χρόνια, βάζοντας αυτή τη φορά στις αποσκευές του τις αναμνήσεις, την ιστορία και την πορεία του σ’ αυτήν που συμπεριλαμβάνονται στις σελίδες του βιβλίου του.
Στην Galerie Negropontes, σε ένα από τα πιο πολυτελή σημεία της πόλης του Φωτός, οι θαυμαστές και φίλοι του αγαπημένου σχεδιαστή θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά, ν΄ ακούσουν μερικά λόγια για τη διαδρομή της συγγραφής της αυτοβιογραφίας του, αλλά και να φύγουν κρατώντας στα χέρια τους ένα αντίτυπο στα ελληνικά με την υπογραφή του ίδιου, απόψε Τετάρτη το βράδυ.

Σύμφωνα με την κα. Μαυρίδη, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί και μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση μόδας, μία πασαρέλα με δημιουργίες του Λάκη Γαβαλά.

Ο ελληνογαλλικός σύλλογος Greek Paris ιδρύθηκε το 2004 και στόχο έχει να φέρει κοντά τους Έλληνες και Φιλέλληνες που ζουν στο Παρίσι και την γαλλική επικράτεια. Μέσω εκδηλώσεων, πολιτιστικών δράσεων, business dinners και Greek nights, προωθεί την ελληνική κουλτούρα και φέρνει κοντά Έλληνες και Γάλλους.

Πηγή: Φωνή της Ελλάδας

Ακούστε τη συνέντευξη:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος