Νέα ηγεσία για την PRONIA-πρόεδρος η Ελπίδα Κοροσίδη

Με την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου έκλεισε η ετήσια γενική συνέλευση της ομογενειακής οργάνωσης κοινωνικής προσφοράς PRONIA στη Μελβούρνη.

Την ετήσια συνέλευση, με την οποία ολοκληρώθηκε και ο κύκλος των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της PRONIA, παρακολούθησαν πάνω από 100 μέλη και φίλοι του οργανισμού. 

Μετά την αναφορά της προέδρου Κρις Παυλίδη και της γενικής διευθύντριας Τίνας Ντούβου-Σταθοπούλου στη συνέλευση,  έγινε και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών για τις επτά κενές θέσεις του διοικητικού συμβουλίου.

Συνολικά, υπήρχαν έντεκα υποψήφιοι για τις επτά θέσεις και  από αυτούς εξελέγησαν οι Elpis Korosidis, Constantine Koulouris, James Koutsoukos, Lana Laios, George Spiliotis, Elias Tsigaras και Manuel Tsimiris.

Μετά τη σύσταση του συμβουλίου σε σώμα, νέα πρόεδρος της PRONIA αναλαμβάνει η Ελπίδα Κοροσίδη, αντιπρόεδρος η Βούλα Μεσσημέρι, γραμματέας ο Γιώργος Σπηλιώτης και ταμίας ο Τζέιμς Κουτσούκος.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, τιμήθηκε με τον τίτλο της «Εθελόντρια της Χρονιάς» και η ομογενής Μαρία Αξιώτη, η οποία για 22 συνεχόμενα χρόνια υπηρετεί ως εθελόντρια της PRONIA. 

  • (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή Neos Kosmos)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος