Ν. Υόρκη: Τη Δευτέρα η κλήρωση του λαχείου της παρέλασης

Η Επιτροπή Λαχείου σε συνεργασία με την Επιτροπή Παρελάσεως την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ. τοπική  θα διοργανώσουν στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια την κλήρωση του λαχείου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Η κλήρωση θα είναι ανοικτή για το κοινό και για τους δημοσιογράφους της ομογένειας ενώ παρόντες θα είναι και οι επικεφαλής των δύο επιτροπών κ. Αναστάσιος Καραγκούνης και κ. Βασίλειος Εγγλέζος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Αναμνήσεις» το λαχείο του 2022 θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα της τελευταίας δεκαετίας, αφού οι εισπράξεις από τα λαχείο ενδέχεται να αγγίξουν τα 45.000 δολάρια. Οι διοργανωτές ελπίζουν ότι «έστω και την ύστατη στιγμή θα πουληθούν όποια λαχεία έχουν απομείνει, καθώς το λεύκωμα και το λαχείο αποτελούν δύο κύριες πηγές χρηματοδότησης της παρελάσης».

Η κλήρωση του λαχείου του λαχείου σηματοδοτεί την λήξη και της ερανικής περιόδου για την Παρέλαση του 2022, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου στην 5η Λεωφόρο.

Πηγή: anamniseis

(Φωτογραφία: anamniseis.net)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος