Μόναχο: Ολοκληρώνεται στις 27 Δεκεμβρίου η 8η Φιλανθρωπική Δράση των Ομογενειακών Φορέων

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η 8η δράση συλλόγων και φορέων Μονάχου.

Η 27η Δεκεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα που μπορεί να γίνει έμβασμα στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Δορυφόρος Μονάχου» το αργότερο στις 29 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε και θα δημοσιευτεί ο οικονομικός απολογισμός.

Είναι η 8η χρονιά που πραγματοποιείται η δράση αλληλεγγύης των ομογενειακών συλλόγων της Βαυαρίας. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του «Δορυφόρου» που ενώνει τον Ελληνισμό του Μονάχου, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων που δίνονται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για παιδιά.

Φέτος το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα μοιραστεί:  

  • Στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Στοργή», με έδρα την Ηγουμενίτσα, το οποίο «στηρίζει τη φροντίδα παιδιών με ειδικές ικανότητες».   
  • Στο Κέντρο Παιδικής Προστασίας «Κιβωτός του Κόσμου» Ηπείρου, το οποίο παρέχει υπηρεσίες που, «εξασφαλίζουν ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση σε παιδιά που το έχουν ανάγκη».   
  • Στην οργάνωση Förderverein Kinderpalliativzentrum Munchen eV που εδρεύει στο Μόναχο και στηρίζει τη φροντίδα παιδιών και νέων με σοβαρές ανίατες ασθένειες.

    Στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχουν:
    Ενορία Αγίου Γεωργίου, Σύλλογοι Αιγαίου, Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτικής Κοινότητας, Ηπειρωτικού Συλλόγου “ΣΟΥΛΙ”, Θρακιωτών, Κρητών, Μακεδόνων, Ποντίων, η γυναικεία ομάδα του Ελληνικού Σπιτιού, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Τμημάτων Ελληνικής Γλώσσας (ΤΕΓ) , ο Πανθεσσαλικός και το Χοροεργαστήρι Μπάλος  

Πηγή: Δορυφόρος Μονάχου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος