Μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας από την Μελβούρνη στον σταθμό του Συντάγματος

Ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα περιμένει το κοινό από 1 έως 31 Μαρτίου 2023 στον κεντρικό σταθμό του Συντάγματος. Η φωτογράφος Δήμητρα Χατζηαδάμ θα παρουσιάσει μέρος από την έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο “ΕΥΖΩΝΕΣ|Οι φύλακες των αφανών”.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας και την υποστήριξη της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δούνε όπως ποτέ άλλοτε, σ΄ ένα σύγχρονο οπτικό αποτέλεσμα το επίλεκτο σώμα της Προεδρικής Φρουράς, θέαμα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Η συγκεκριμένη έκθεση άνοιξε για πρώτη φορά στην Μελβούρνη το 2021 και υποστηρικτής αυτής της δράσης, υπήρξε η Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας. Η Δήμητρα Χατζηαδάμ είναι η μοναδική φωτογράφος που εργάστηκε πάνω από 3 χρόνια με επιμονή, πάθος και όραμα για να καταγράψει την αθέατη καθημερινότητα των Ευζώνων. Το αποτέλεσμα του καλλιτεχνικού αυτού έργου είναι η έκθεση φωτογραφίας, που έχει ταξιδέψει ήδη με επιτυχία, σε 22 προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος