Με μεγάλη επιτυχία έγινε το 87ο Γκαλά του Hellenic Medical Society of New York

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Νέας Υόρκης (The Hellenic Medical Society of New York – HMSNY) διοργάνωσε το 87ο ετήσιο γκαλά της στις 9 Δεκεμβρίου στο Guastavino’s στο Μανχάταν, τιμώντας διακεκριμένους επιστήμονες.

Τιμώμενοι ήταν η Δρ Ουρανία Πρεβεντζά MD, MBA, FACS, (Ourania Preventza ), ως Γιατρός της Χρονιάς, η οποία είναι επικεφαλής του Τομέα Καρδιοθωρακικής Χειρουργικής, συν διευθύντρια στο Τμήμα Υπηρεσιών Καρδιάς και Αγγείων στην UVA Health και καθηγήτρια στο Baylor College of Medicine. Ο Δρ Μαρίνo Πετράτο (Marinos Petratos MD) ως lifetime Colleague, ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους δερματολόγους στη Νέα Υόρκη και άνθρωπος με αξιόλογη κοινοτική και κοινωνική υπηρεσία και ο δικηγόρος Τζορτζ Τσουγκαράκης (George Tsougarakis) ως Έλληνας της Χρονιάς (Hellene of the Year), ένας διακεκριμένος δικηγόρος, Γενικός Σύμβουλος στην Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής από το 2000 και ένας από τους κορυφαίους εμπορικούς δικαστές με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμούς και με τις παρουσιάσεις των τιμώμενων από την Δρα Ασπασία Δράγα (Dr. Aspasia Draga), την Δρα Στέλλα Δούρη (Dr. Stella Douris), την Δρα Λορέιν Χρυσομάλλη (Lorraine Chrysomallis), τον Δρα Γιώργο Ντάγγα και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Νέας Υόρκης Δρα Αντώνη Γάσπαρη (Antonis Gasparis), οι οποίοι αναφέρθηκαν στα επιτεύγματα των σημαντικών αυτών προσωπικοτήτων και στη συνέχεια τους κάλεσαν για να βραβευτούν. 

H εκδήλωση είχε μεγάλη προσέλευση, πάνω από 400 άτομα, μεταξύ των οποίων, ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, οι Δρ Γιώργος και Δρ Μιράντα Κοφινά, ο πρέσβης των Ηνωμένων Εθνών Ευάγγελος Σέκερης και η σύζυγός του, ο γενικός πρόξενος Ντίνος Κωνσταντίνου, ο πρόξενος Δ. Παπαγεωργίου, η κ. Μαίρη Βαξεβανίδου, επικεφαλής του Γραφείου Δημόσιας Διπλωματίας, ο κ. Νίκος Θωμόπουλος, επικεφαλής Γραφείου Εμπορικών Υποθέσεων, ο κ. Τζον Κατσιματίδης με τη σύζυγό του και πολλοί άλλοι.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας – Γιάννα Κατσαγεώργη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος