Κυριακή στο Λονδίνο με την “Αλίκη στο Άσυλο”…

Η γνωστή σκηνοθέτης και ηθοποιός Αναστασία Ρεβή, σκηνοθετεί μια ιδιαίτερη παράσταση με τίτλο: “Η Αλίκη στο Άσυλο”. Η καλλιτεχνική διευθύντρια του “Theatre Lab Company” που εδρεύει στο Λονδίνο, παρουσιάζει το συγκεκριμένο έργο που είναι εμπνευσμένο από την κλασική ιστορία της “Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων” μόνο για δύο παραστάσεις.

Η παράσταση θα ανεβεί σε έναν εξίσου ιδιαίτερο χώρο, στο μαγευτικό Victorian Asylum Chapel στο Νότιο Λονδίνο που κάποτε ήταν τόπος καταφύγιου για όσους το είχαν ανάγκη. Η κοινωνική λειτουργία αυτού του στοιχειωτικού χώρου αντηχεί το μήνυμα αυτού του έργου καθώς ένας ανυποψίαστος κ. Ρόουζ συναντά την Αλίκη την τελευταία ασθενή του Ασύλου πριν αναγκαστεί να κλείσει το 1873.

Κυριακή στο Λονδίνο με την “Αλίκη στο Άσυλο”…

Το έργο, που θα ανεβεί για δύο παραστάσεις μόνο την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, έχει γράψει η Lydia Vie, η οποία και πρωταγωνιστεί μαζί με τους Μανώλη Εμμανουήλ, Ντέιβιντ Φέρλονγκ, Σέβη Φιλιππίδου, Άδη (που έχει επιμεληθεί και τη μουσική), Χριστιάνα Μαϊτσέα, Rujenne Green. Τα κοστούμια είναι της Lisa Lach-Nielsen, τα φώτα και η φωτογραφία του Γιάννη Κατσαρή, η Έλενα Μιχαηλίδη ανέλαβε τα καθήκοντα του βοηθού σκηνοθέτη και την παραγωγή η Martina Reynolds.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Αναστασία Ρεβή σε συνεργασία με το “The Hellenic Centre” που εδρεύει στο Λονδίνο και ι την Praxis Oxford Greek theatre group, διοργάνωσαν το “Φεστιβάλ Σύγχρονου Ελληνικού θεάτρου” που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στο Λονδίνο όπου παρουσιάστηκαν οκτώ νέα ελληνικά θεατρικά έργα. Είχε προηγηθεί η παρουσίαση του συγκεκριμένου φεστιβάλ στην Οξφόρδη.


Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος