Καλλιτέχνες αλληλέγγυοι στον Ραδιομαραθώνιο της “Φωνής της Ελλάδας” για την Ουκρανία

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο Ραδιομαραθώνιος της “Φωνής της Ελλάδας”, του ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ για τη στήριξη των προσφύγων της Ουκρανίας και των Ελλήνων της Αζοφικής, μέσα από την αποστολή των Γιατρών του Κόσμου, χθες Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022.

Σημαντικοί καλλιτέχνες όπως η Μαρία Φαραντούρη, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Μανώλης Μητσιάς, φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου στην εκπομπή “Φυσάει ο μπάτης, φυσάει το κύμα” με τον Γιάννη Σπυρόπουλο – Μπαχ, είπαν ΟΧΙ στον πόλεμο και εξέφρασαν την αγωνία τους για το αύριο, την αβεβαιότητά τους για το μέλλον.

“Να μην συνηθίσουμε το “τέρας”. Να τελειώσει το συντομότερο ο πόλεμος. Στον πόλεμο κανείς δεν βγαίνει, στο τέλος, κερδισμένος” ανέφερε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη.

“Δεν έχουμε κανένα άλλο όπλο εκτός από τη συμμετοχή, την αλληλεγγύη και την όποια προσφορά, με κάθε τρόπο και μέσον. Τα γεγονότα είναι τόσο σκληρά και απάνθρωπα που χάνεται οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να μας ξανακουρδίσει για να σκεφτούμε με έναν τρόπο δημιουργικό” δήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας.

“Αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή για τον Άνθρωπο. Δηλώνω παρών ως καλλιτέχνης για ό,τι χρειαστεί” είπε ο Μανώλης Μητσιάς.

“Αν αγαπάμε πραγματικά τους λαούς και την Ειρήνη θα πρέπει να ξεκολλήσουμε και να καταδικάσουμε, χωρίς καμουφλάζ, αυτόν που βομβαρδίζει την Ειρήνη, αυτόν που ξεριζώνει τους πληθυσμούς” ανέφερε ο Διονύσης Σαββόπουλος στις συχνότητες της “Φωνής της Ελλάδας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος