Η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών Αμερικής απονέμει τα βραβεία του διαγωνισμού «Ελλάδα, Χρόνος και Ήλιος»

Η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών Αμερικής θα απονείμει βραβεία και επαίνους στους νικητές του διαγωνισμού λογοτεχνίας με θέμα «Ελλάδα, Χρόνος και Ήλιος». Σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής ιστοσελίδας anamniseis, η απονομή θα λάβει χώρα κατά την διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρος Γ. Πατρίδης» της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας. Παράλληλα αναμένεται να παραστεί και να μιλήσει και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ Ελπιδοφόρος.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών Αμερικής (Ε.Ε.Λ.Α.) προκήρυξε για 4η συνεχή χρονιά διαγωνισμό λογοτεχνίας και διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές που παρακολουθούν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε ομογενειακά ή δημόσια σχολεία της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Στόχος του Διαγωνισμού είναι η ενίσχυση της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης και η γνωριμία των μαθητών αυτών με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. 

Πηγή: anamniseis

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος