Επαφές του Γ. Χρυσουλάκη με ομογενείς στο Λονδίνο

Συνάντηση στο Λονδίνο με τον κορυφαίο επιχειρηματία στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας και σημαντικό Έλληνα της Διασποράς στη Νότιο Αφρική, Σταύρο Νικολάου, είχε ο γενικός γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Γιάννης Χρυσουλάκης. 

«Στο Λονδίνο συναντήθηκα και συζητήσαμε για την εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδος-Νότιας Αφρικής, με έναν πολύ σημαντικό Έλληνα της Διασποράς στη Νότια Αφρική, τον Stavro Nikolaou» αναφέρει ο κ. Χρυσουλάκης σε ανάρτησή του. «Ο Stavros είναι ο ισχυρός άνδρας της ASPEN Pharmaceutical και μεταξύ των κορυφαίων συμβούλων του Σίριλ Ραμαφόζα που είναι ο πέμπτος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής».

Όπως σημειώνει ο γενικός γραμματέας, ο Σταύρος Νικολάου συνόδευσε τον πρόεδρο Σίριλ Ραμαφόζα στο Λονδίνο για το UK-South Africa business forum.

Ο Σταύρος Νικολάου είναι εκλεγμένος πρόεδρος του Συνδέσμου Παραγωγών Φαρμακευτικών Ειδών Νοτίου Αφρικής και πρόεδρος του της ομάδας σκέψης Pharmaceutical Task Group, ενώ παράλληλα είναι μέλος του  Technical Advisory Board της Παγκόσμιας Τράπεζας για την ενίσχυση των Αφρικανικών Συστημάτων Υγείας. Του έχει απονεμηθεί το παράσημο του Τάγματος του Λέοντα από τον πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, Θεόδωρο Β’. 

Στο διάστημα της παραμονής του, ο κ. Χρυσουλάκης επισκέφθηκε και τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Νικήτα, στην κατοικία του στο Λονδίνο για να του δώσει από κοντά τις ευχές του για Καλά Χριστούγεννα. 

  • (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή: Γιάννης ΧρυσουλάκηςFB)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος