Γενικό Προξενείο Βοστώνης: Δεξίωση για την 25η Μαρτίου παρουσία Κεραμέως

Ανοικτή δεξίωση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, διοργανώνει την Τρίτη, 26 Μαρτίου και ώρα 6 έως 8 μ.μ., ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη, Συμεών Τέγος.

Στη δεξίωση, στην οποία ο Γενικός Πρόξενος προσκαλεί ολόκληρη την ομογένεια, θα παρευρεθεί και η υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος, Νίκη Κεραμέως, η οποία θα προβεί σε ενημέρωση των ομογενών για την επιστολική ψήφο.

Γενικό Προξενείο Βοστώνης: Δεξίωση για την 25η Μαρτίου παρουσία Κεραμέως

Οι ομογενείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν απευθείας από την υπουργό για το θέμα της επιστολικής ψήφου και να υποβάλλουν ερωτήσεις, για την πληρέστερη κατανόηση του ζητήματος.

Είναι η πρώτη φορά που η αρμόδια υπουργός της Ελληνικής Κυβέρνησης επισκέπτεται αυτοπροσώπως την Βοστώνη για το θέμα της επιστολικής ψήφου, το οποίο αποτελούσε την επιθυμία και το αίτημα της ομογένειας επί πολλές δεκαετίες.

Η κ. Κεραμέως αναμένεται να επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο του Harvard στο οποίο έχει σπουδάσει, αλλά και το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης, γνωστό ως MIT, καθώς και τη Σχολή Διπλωματίας Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας
Φώτο: Γενικό Προξενείο Βοστώνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος