Φλόριδα: Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα τον ναό της Αγίας Σοφίας

Με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης στις 29 Μαϊου, η ενορία Αγίου Φωτίου στη Φλόριδα διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για τα παιδιά της ομογένειας με θέμα την εκκλησία της Αγίας Σοφίας. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές ηλικίας 9 έως 12 ετών, μέλη της Ελληνικής Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα έργα τους μέχρι τις 14 Μαΐου στην Polexeni Maouris Hiller, στην ηλεκτρονική διεύθυνση phillier@stphotios.com.

Τα έργα θα πρέπει να έχουν διαστάσεις 8 ½’ με 11’ (οριζόντια θέση) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χρωματιστά μολύβια, κηρομπογιές, μαρκαδόροι ή νερομπογιές. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν δύο φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, μια με το έργο τους και μια με τον εαυτό τους να κρατάει το έργο τους. Τέλος, τα στοιχεία τους, όνομα, ηλικία, διεύθυνση καθώς και την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός γονέα.

Το πρώτο βραβείο είναι 250 δολάρια και το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στις 29 Μαΐου, ανήμερα της εκδήλωσης της επετείου της ενορίας Αγίου Φωτίου που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Όλα τα έργα θα παραμείνουν στης ιδιοκτησία της ενορίας.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος