«FARINDOLA – Το γράμμα που δεν έφτασε ποτέ»: Παρουσίαση εικαστικών έργων και βιβλίου για τους μετανάστες στο Βέλγιο

Εκδήλωση για την παρουσίαση των εικαστικών έργων «FARINDOLA – Το γράμμα που δεν έφτασε ποτέ» και του ομώνυμου βιβλίου του Τάκη Βαρελά, καθώς και συζήτηση με θέμα «Οι ανθρακωρύχοι μετανάστες στο Βέλγιο και η διαχρονική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων σε βάρος των μεταναστών» πραγματοποιείται το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο W:Ηalll στις Βρυξέλλες.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκινάει με τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών έργων «FARINDOLA – Το γράμμα που δεν έφτασε ποτέ» του Τάκη Βαρελά και θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου του με ίδιο τίτλο, «FARINDOLA – Το γράμμα που δεν έφτασε ποτέ». Στη συνέχεια θα αρχίσει συζήτηση με θέμα «Οι ανθρακωρύχοι μετανάστες στο Βέλγιο και η διαχρονική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων σε βάρος των μεταναστών».

Προλογίζει και συντονίζει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος, ενώ παρεμβάσεις θα κάνουν οι Σαβίνα Λίτση, Ιστορικό Τέχνης, μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του ΚΣ της ΚΝΕ, Άννα Βασάλου, Γραμματέα της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών, Τάκης Βαρελάς, ζωγράφος – συγγραφέας, μέλος του ΔΣ του ΟΣΔΕΕΤΕ και μέλος του ΔΣ του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης 

Η έκθεση θα λειτουργεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου από τις 15.00 έως τις 20.00 το βράδυ.

  • (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή Newsville)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος