Εθελόντρια της Χρονιάς για το 2023 στην ΝΝΟ η Ελληνοαυστραλή Anthia Kollaras

Η Ελληνοαυστραλή Anthia Kollaras από τις Κρατικές Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης Waverley Woollahra, ανακηρύχθηκε Εθελόντρια της Χρονιάς στο πλαίσιο των βραβείων Εθελοντών της Χρονιάς της Νέας Νότιας Ουαλίας για ενήλικες (NSW Volunteer of the Year Awards), προς τιμήν των υπηρεσιών εθελοντισμού που πρόσφερε για πάνω από 13 έτη, στην Υπηρεσία Waverley Woollahra S.E.S.

Το εν λόγω βραβείο αναγνωρίζει ενήλικες ηλικίας 25-64 ετών που εργάστηκαν εθελοντικά για νόμιμες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, κοινοτικές ομάδες ή άλλες οντότητες που απασχολούν εθελοντές με ασφαλή και νόμιμο τρόπο, όπως σχολεία ή κυβερνητικές υπηρεσίες.

Οι κρατικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της NSW (SES) παρέχουν υπηρεσίες ζωτικής σημασίας, και ενίοτε σωτήρια υποστήριξη στις κοινότητες που πλήττονται από περιστατικά και καταστροφές σε ολόκληρη την πολιτεία.

Η κ. Kollaras έχει συνεισφέρει στη μονάδα της, αναλάμβοντας πολλούς ρόλους, όπως επικεφαλής ομάδας, αξιωματικός διάσωσης, ενώ επί του παρόντος είναι αναπληρώτρια της διοίκησης επιχειρήσεων της μονάδας.

Επιπλέον, έχει φροντίσει για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της μονάδας της, διαθέτοντας πολλές ώρες από τον προσωπικό της χρόνο για να αντικαταστήσει και να επισκευάσει κεραμίδια στέγης/φωτιστικά, να κόψει και να απομακρύνει κλαδιά δέντρων και να διαχειριστεί σκάφη διάσωσης σε πλημμυρισμένες περιοχές σε όλη την πολιτεία, όντας επίσης συνδημιουργός της «Επιχείρησης Πορτοκαλί» (Operation Orange) με σκοπό την ενθάρρυνση της ανάπτυξης δεξιοτήτων, της συντροφικότητας και της διατήρησης των μελών στη μονάδα.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος