Επιστρέφει δυναμικά το Semaphore Greek Festival στην Αδελαΐδα

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 14-15 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στην Αδελαΐδα και συγκεκριμένα στην πασίγνωστη παραλία Semaphore, το 42ο Bank of Sydney Semaphore Greek Festival.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ το οποίο αποτελεί θεσμό για την πρωτεύουσα της Νότιας Αυστραλίας και την ευρύτερη πολυπολιτισμική κοινωνία, όπου κάθε χρόνο αναδεικνύεται η ελληνική πολιτιστική κουλτούρα και κληρονομιά, ενώ έχει γίνει και τόπος συνάντησης για φίλους και οικογένειες δίνοντας έμπνευση στον τίτλο της φετινής καμπάνιας ο οποίος είναι «Happy, again».

Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Port Adelaide και η ομάδα των 300 εθελοντών της εργάζονται εντατικά για να παρουσιάσουν το πιο δημοφιλές πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ της Πολιτείας μετά από δυο χρόνια διακοπής λόγω της πανδημίας.

Ο John Douvartzidis, πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας του Port Adelaide και της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ δήλωσε στην ομογενειακή εφημερίδα “Νέος Κόσμος”: “Με μεγάλη χαρά προσδοκούμε την επανέναρξη του Φεστιβάλ και να ξαναθυμηθούμε τις ωραίες στιγμές που μας προσφέρει. Ξεκίνημα της πρεμιέρας θα κάνει την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, Τριαντάφυλλος, με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα από επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια”.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάζει στο κοινό η Θεοδώρα Μάϊου.

Πηγή: Νέος Κόσμος
Φωτογραφία: facebook/Semaphore Greek Festival

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος