Ένας Έλληνας σεφ προωθεί την ελληνική γαστρονομία στις Σεϋχέλλες

Ο Αρχιμάγειρας Ιωάννης Μπρατσόλιας, Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις, με εμπειρία Consulting chef σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα για το 2021 (από τον οργανισμό estiatoria.gr), αναγνωρισμένος με τον τίτλο Chef της χρονιάς 2021 και value and quality από τον Διεθνή οργανισμό Greek taste beyond borders και τον οργανισμό Ambassador for the global gastronomy, με συμμετοχή σε γεύματα του Προεδρικού Μεγάρου, και ώρες διδασκαλίας σε σχολές μαγειρικής, είναι ο Executive Private Chef σε πολυτελές ξενοδοχείο στις Σεϋχέλλες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής, στόχος του Ιωάννη Μπρατσόλια δεν είναι να παρουσιάζει απλά διάσημα πιάτα, αλλά να προωθεί την Ελληνική Γαστρονομία και ιδιαίτερα την μεσογειακή διατροφή με έμφαση στην Αττική Κουζίνα. Με αυτό τον τρόπο η Ελληνική Κουζίνα ταξιδεύει και στις εξωτικές Σεϋχέλλες!

πηγή: Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος