Εκλογοαπολογιστική για την Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας

Νέο διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, όπως προέκυψε από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση των αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας. 

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου στο σχολείο του Dortmund. Στο πλαίσιο της συνέλευσης, η συζήτησε επικεντρώθηκε στα σοβαρά και διαχρονικά προβλήματα στην εκπαίδευση, ενώ οι αντιπρόσωποι υπογράμμισαν την αναγκαιότητα για συλλογική δράση.  

Στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογική διαδικασία στην οποία συμμετείχαν τέσσερεις Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων από τις πόλεις Bielefeld, Dortmund, Wuppertal και Düsseldorf. Κάθε σύλλογος συμμετείχε με τρεια μέλη, από τα οποία προέκυψε το νέο 

Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Ειδικότερα, πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Μπάκας (σύλλογος Bielefeld), Α’ αντιπρόεδρος ο Μηντσιούδης Εμμανουήλ (σύλλογος Bielefeld), Β’ Αντιπρόεδρος Γεώργιος Στούμπος (Wuppertal), Α’ γραμματέας Αντωνία Πλεξίδα (Bielefeld), Β’ γραμματέας Απόστολος Κολοκυθάς (Dortmund) και ταμίας ο Βασίλειος Μυριούνης (Düsseldorf)

  • (Επίμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή: Europolitis.eu)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος