Εκδήλωση για γονείς και μαθητές στο Μόναχο

Μια διαφορετική εκδήλωση που έχει στόχο να βοηθήσει μαθητές και γονείς να ανταπεξέλθουν καλύτερα στην καθημερινότητά τους πρόκειται να λάβει χώρα στις 22 Οκτωβρίου στο Μόναχο. 

Πρόκειται για την εκδήλωση με θέμα «Βιολογικοί Βιορυθμοί, αθλητισμός, διατροφή», που ξεκίνησε από τα ελληνικά δημοτικά σχολεία του Μονάχου και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Γραφείου Εκπαίδευσης (Συντονιστικό Γραφείο) του Γενικού Προξενείου στο Μόναχο, στην αίθουσα εκδηλώσεων των Αγίων Πάντων. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και εισηγητής θα είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής, εκπαιδευτικός στα σχολεία του Μονάχου, Δρ. Ευάγγελος Θεοδώρου. 

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στον Δορυφόρο του Μονάχου, μέσα από την επικοινωνία του με τους γονείς, διαπίστωσε ότι οι γονείς έχουν την διάθεση να μάθουν πολύ περισσότερα πράγματα για τα παιδιά τους αλλά και για τους ίδιους σε θέματα που αφορούν στον ρυθμό της καθημερινότητας τον αθλητισμό και την διατροφή των παιδιών τους. Με αυτό το έναυσμα, προέκυψε η ιδέα για την ομιλία την οποία αγκάλιασαν το Συντονιστικό Γραφείο Μονάχου, όλα τα σχολεία που κινητοποιήθηκαν για τις προσκλήσεις προς τους γονείς καθώς και η Εκκλησία που παραχώρησε το χώρο του ναού των Αγίων Πάντων.

  • (Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη,  πηγή Δορυφόρος Μονάχου)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος