Δυναμική επιστροφή για τον ετήσιο χορό των Ελληνοαυστραλών φοιτητών της Βικτώριας

Το μεγάλο ετήσιο χορό τους διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή στη Μελβούρνη Ελληνοαυστραλοί  φοιτητές της Βικτώριας, με πρωτοβουλία της ένωσης National Union of Greek Australian Students (NUGAS) Victoria.

Όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ η ομογενειακή εφημερίδα της Μελβούρνης «Νέος Κόσμος», μετά από δύο χρόνια περιορισμών και αποκλεισμών λόγω της πανδημίας, η εκδήλωση κρίθηκε ως τεράστια επιτυχία, συγκεντρώνοντας  περισσότερους από 800 καλεσμένους.  Οι ομογενείς φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια νύχτα πολυτέλειας, με εκλεκτά φαγητά και ποτά, ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο χαρακτηριστικό μπλε χαλί.

Από την εκδήλωση, φυσικά, δεν έλειψε η ελληνική μουσική που προσέφερε ορχήστρα ομογενών προσφέροντας την ευκαιρία τους νέους να χορέψουν όλο το βράδυ.

Ο χορός του NUGAS ολοκληρώθηκε με ένα αποκλειστικό πάρτι σε γνωστό κέντρο διασκέδασης , ανοιχτό για όλους τους καλεσμένους, με Έλληνα τραγουδιστή και DJ.

«Ζητάμε από όλους τους νέους να έρχονται και να στηρίξουν τη NUGAS και να συμβάλουν στην πλούσια ιστορία μας που εκτείνεται πάνω από μισό αιώνα, ως η μεγαλύτερη ελληνοαυστραλιανή οργάνωση νεολαίας σε εθνικό επίπεδο. Ενώ είμαστε μια ελληνοαυστραλιανή οργάνωση νεολαίας, η NUGAS καλωσορίζει φοιτητές και φίλους απ’ όλες τις εθνικότητες, και από άλλα ιδρύματα και πανεπιστήμια. Είμαστε πολύ περήφανοι που μπορέσαμε να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία» σημειώνουν τα μέλη της οργάνωσης.

Η NUGAS είναι μια μη κερδοσκοπική και μη κομματική οργάνωση με περισσότερα από 2000 ετήσια μέλη, στην οποία συμμετέχουν 7 ελληνικά πανεπιστημιακά κλαμπ από κάθε περιοχή  της Μελβούρνης.

(Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή «Νέος Κόσμος»)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος