Διαδικτυακή ομιλία Δένδια στους Έλληνες της Αυστραλίας σε εκδήλωση της Ελληνικής Πρωτοβουλίας Αυστραλίας

Στους Έλληνοαυστραλούς αλλά και σε ολόκληρη την  Ομογένεια θα απευθυνθεί ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, την ερχόμενη Πέμπτη, 7 Ιουλίου, μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση της Ελληνικής Πρωτοβουλίας Αυστραλίας (The Hellenic Initiative Australia), που εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς ψηφιακών συζητήσεων της THI «Digital Conversation Series».

Όπως σημειώνεται στην ομογενειακή εφημερίδα της Μελβούρνης, «Νέος Κόσμος», ο πρόεδρος της Ελληνικής Πρωτοβουλίας Αυστραλίας, Νίκος Παππάς, ανέφερε ότι αποτελεί τιμή που ο κ. Δένδιας θα μιλήσει στο κοινό της THI, ειδικά για διεθνή ζητήματα και θέματα εξωτερικής πολιτικής, ειδικά αυτών που επηρεάζουν την Ελλάδα.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή εκδήλωση που θα γίνει μέσω Zoom με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, την Πέμπτη, στις 5:30μμ. – 6.30μμ. (AEST) θα πρέπει να το δηλώσουν στο σύνδεσμο bit.ly/3OQ70MD.

Η Digital Conversation Series του THI Αυστραλίας, σύμφωνα με το άρθρο, έχει παρουσιάσει σημαντικές προσωπικότητες και ηγέτες, με στόχο η Ελληνική Διασπορά να έχει ενημέρωση από «πρώτο χέρι» για το τι συμβαίνει στην πατρίδα και εντέλει να δημιουργείται συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας είναι ο 5ος βασικός ομιλητής της σειράς, καθώς έχουν έως τώρα συμμετάσχει στις διαδικτυακές εκδηλώσεις, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρώην πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, ο Βρετανός ηθοποιός και συγγραφέας, Stephen Fry και ο ομογενής πρόεδρος και CEO της Pfizer, Δρ Albert Bourla.

Οι ομιλίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί είναι διαθέσιμες στο YouTube της THI Αυστραλίας (bit.ly/3nulgiK).

(Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή: «Νέος Κόσμος»)

Φωτό: AAP via AP/Darko Vojinovic

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος