Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Ηπειρώτες και Επανάσταση” από την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης

Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ηπειρώτες και Επανάσταση».

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στην εκδήλωση στην οποία κεντρικός ομιλητής θα είναι ο γεωστρατηγικός αναλυτής κ. Νίκος Λυγερός.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και απόδημου Ελληνισμού κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, η Γενική Πρόξενος του Ελληνικού Προξενείου του Düsseldorf κυρία Μαρία Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ) κ. Χρυσόστομος Δήμου, ο Γενικός Γραμματέας του (ΠΣΗΕ) και επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ο.Ε κ. Σπύρος Κωσταδήμας, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο Δήμαρχος Άρτας κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Πρεβέζης κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μωησής Ελισάφ, ο Αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Σιώμος ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυγουστίνο της Ιεράς Μητρόπολης Βόνης.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Ζoom, την Κυριακή 07 Μαρτίου 2021, στις 14:00μμ ώρα Γερμανίας -15:00μμ ώρα Ελλάδας και θα προβληθεί στο Κανάλι Ήπειρος TV1 αλλά και στο facebook. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Έλενα Χριστοφορίδου.

ΖΟΟΜ: Meeting- ID: 83065552253 – Passcode: 989625

Πηγή: Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος