Άνοιξε η διαδικασία για τα βραβεία Greek International Women Awards

Η επιτροπή των Greek International Women Awards (GIWA), ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των υποψηφιοτήτων για τα φετινά βραβεία, τα οποία θα απονεμηθούν την άνοιξη του 2023 στην Αθήνα.

Τα διεθνή βραβεία Greek International Women Awards διεξάγονται για τρίτη φορά, με βασικό στόχο να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν Ελληνίδες που έχουν καταφέρει να διακριθούν μέσω των επαγγελματικών επιτευγμάτων, της δράσης και των επιδόσεων στον τομέα τους.

H υποβολή υποψηφιοτήτων που ξεκίνησε στις 01 Ιουνίου 2022 θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Νοέμβρη 2022 και γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.greekinternationalwomenawards.com. Την υποβολή της υποψηφιότητας μπορεί να κάνει η ίδια η ενδιαφερόμενη ή μπορεί να υποδειχθεί και να προταθεί κάποιο πρόσωπο από εταιρεία ή φορέα, πάντοτε μέσω της πλατφόρμας. 

Οι φετινές υπό βράβευση κατηγορίες είναι: Τέχνες και Πολιτισμός, Επιχειρείν και Επιχειρηματικός Σχεδιασμός, Παιδεία και Ψυχολογία, Περιβάλλον και Βιωσιμότητα, Μόδα, Οικονομικά, Φιλοξενία, Νόμος και Πολιτική Επιστήμη, Μέσα, Επικοινωνία και Μάρκετινγκ, Επιστήμες και Τεχνολογία, Ναυτιλία, Κοινωνική Υπευθυνότητα, Αθλητισμός, Νεολαία 18-25, Δια βίου Επιτεύγματα.

Όπως προβλέπεται, μετά την υποβολή των αιτήσεων μέσω της πλατφόρμας, ακολουθεί ένας προέλεγχος ο οποίος διασφαλίζει ότι οι υποψήφιοι πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας και ανταποκρίνονται στο πνεύμα των βραβείων. Στο επόμενο στάδιο, η κριτική επιτροπή των βραβείων, η οποία αποτελείται από προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους στην Ελλάδα και διεθνώς, θα καταρτίσει για κάθε κατηγορία μια βραχεία λίστα με 10 υποψηφίους. Η βραχεία λίστα κάθε κατηγορίας θα υποβληθεί ακολούθως στη διαδικασία της δημόσιας ψηφοφορίας, η οποία θα διαρκέσει από τις 30 Ιανουαρίου 2023 έως τις 3 Μαρτίου 2023  και οι επικρατούντες υποψήφιοι θα είναι αυτοί που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην Τελετή Απονομής που θα λάβει χώρα το Μάιο του 2023

(Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, με πληροφορίες από την ιστοσελίδα  https://greekinternationalwomenawards.com)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος