Άγης Τερζίδης από τα σύνορα Ουκρανίας-Ρουμανίας: «Eκπροσωπούμε τους ανθρώπους που με το υστέρημα τους βοηθούν τα θύματα αυτού του πολέμου»

Ο Άγης Τερζίδης, Γενικός Γραμματέας των Γιατρών του Κόσμου, συμμετείχε στο ραδιομαραθώνιο αλληλεγγύης της Φωνής της Ελλάδας για την Ουκρανία και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Η φωνή που μας ενώνει» με την Γιάννα Τριανταφύλλη και το Χρήστο Παγώνη, μεταφέροντας την εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στα σύνορα Ουκρανίας-Ρουμανίας στο Σιρέτ, κεντρική πύλη εισόδου των Ουκρανών προσφύγων στη Ρουμανία.

«Βρισκόμαστε εδώ επειδή κάποιοι άλλοι μας υποστηρίζουν. Εκπροσωπούμε τους ανθρώπους που με το υστέρημα τους  βοηθούν τα θύματα αυτού του πολέμου» τόνισε στη συνέντευξή του.

«Χρειαζόμαστε φάρμακα, αναλώσιμα υλικά που δίνουμε στα νοσοκομεία που έχουν ελλείψεις και μια κατάλληλη οργάνωση ώστε όταν τελειώσουν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις και ανοίξουν οι ανθρωπιστικοί διάδρομοι να περάσουμε στο εσωτερικό της Ουκρανίας και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε», συμπλήρωσε.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

Μπορείτε να βοηθήσετε, με ένα κλικ στη σελίδα mdmgreece.gr/oukrania-ekklisi-gia-voithia/ και συντονιστείτε στη Φωνή της Ελλάδας, webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas, σήμερα Πέμπτη, 17 Μαρτίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος