Αδελαΐδα: Υποψήφια για το βραβείο κοινού στα SA Music Awards 2023 η ομογενής Ellen Tefanis

Ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο People’s Choice (βραβείο κοινού) στα SA Music Awards 2023, της Αδελαΐδας, στην κατηγορία της Country μουσικής, βρίσκεται η ομογενής τραγουδίστρια και συνθέτης Ellen Tefanis.

Όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας στο Ελληνικό Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας SBS, ο παππούς της Ανδρέας Τεφάνης και η γιαγιά της Ελένη, κατάγονται από την Αμαλιάδα, Ηλείας, σκληρά εργαζόμενοι μετανάστες στον αγροτικό τομέα.

Όσο για το «μικρόβιο» της μουσικής, όπως είπε, της το μετέδωσε ο πατέρας της, Γιώργος, αφού και ο ίδιος έπαιζε ντραμς σε συγκρότημα σε νεαρή ηλικία.

Η 26χρονη ομογενής ολοκλήρωσε πέρυσι το μεταπτυχιακό της και εργάζεται ως καθηγήτρια Ιστορίας και Μουσικής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ με τη μουσική ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο της.

Το πρώτο της single κυκλοφόρησε το 2021, με τίτλο «More Than a Hat», ενώ το ταλέντο της έχει αναγνωριστεί από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τον τραγουδιστή της Country μουσικής, Keith Urban. Αναφερόμενη στην υποψηφιότητα της, είπε πως ευελπιστεί να βραβευτεί, αλλά αν δεν συμβεί, η υποψηφιότητα της και μόνο την ικανοποιεί.

Πηγή: SBSgreek
Φώτο: Facebook/Ellen Tefanis

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος