Αδελαΐδα: 15 χρόνια φεστιβάλ “Οδύσσεια”

Η Αδελαΐδα τον Οκτώβριο μπαίνει σε ρυθμούς ελληνικούς. Το Ελληνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αδελαΐδας “ΟΔΥΣΣΕΙΑ” κλείνει φέτος 15 χρόνια πολιτιστικής προσφοράς στην Νότια Αυστραλία.

Μετά την περυσινή ακύρωση του Φεστιβάλ λόγω του κορωνοϊού, φέτος επιστρέφει για να ταξιδέψει ξανά πολιτιστικά τον Ελληνισμό της Αυστραλίας από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου 2021.

Το θέμα του φετινού φεστιβάλ είναι «Γιορτάζοντας 200 και 90 Χρόνια Ανεξαρτησίας», και η Ελληνική Κοινότητα Νοτίου Αυστραλίας, που είναι και ο διοργανωτής φορέας υπόσχεται ένα πλούσιο πρόγραμμα με επίκεντρο τον ελληνικό πολιτισμό: νοσταλγικές μουσικές βραδιές, εκθέσεις ζωγραφικής, βραδιές κινηματογράφου, διαλέξεις ποικίλης θεματολογίας από την πλούσια ιστορία της Ελλάδας, βραδιές παραδοσιακής μουσικής και εκδηλώσεις με μοναδικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Οδύσσεια”, θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, όπου αναμένεται να προβληθούν οι τελευταίες κινηματογραφικές παραγωγές από την Ελλάδα.

Το επίσημο πρόγραμμα του φεστιβάλ “Οδύσσεια” αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος