$18.500 από την Ελληνική Ορθόδοξη Ενορία Αγίου Νεκταρίου Wollongong για τα ορφανά της Σιέρα Λεόνε

Περισσότερα από $18.500 συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια εράνου που διοργάνωσε η Ελληνική Ορθόδοξη Ενορία Αγίου Νεκταρίου Wollongong, για την υποστήριξη του ιεραποστολικού έργου στη Σιέρα Λεόνε, του Επισκόπου Νικοπόλεως και ιδρυτή του Paradise 4 Kids, κ. Θεμιστοκλή.

Στον έρανο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μετά τη θεία λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Επίσκοπος κ. Θεμιστοκλής, συμμετείχαν πάνω από 180 επίσημοι και καλεσμένοι από την Illawarra, τη Νότια Ακτή και το Σίδνεϊ. Στους ειδικούς προσκεκλημένους ομιλητές συμπεριλαμβάνονταν ο δήμαρχος Wollongong, Gordon Bradbery, ο δήμαρχος Shellharbour, Chris Homer, ο πολιτειακός βουλευτής Wollongong, κ. Paul Scully, η ομοσπονδιακή βουλευτής Cunningham, κα Alison Byrnes, και ο κοινοβουλευτικός γραμματέας Wollongong και Illawarra, κ. Peter Poulos MLC.

$18.500 από την Ελληνική Ορθόδοξη Ενορία Αγίου Νεκταρίου Wollongong για τα ορφανά της Σιέρα Λεόνε

«Ήταν μια ευοίωνη περίσταση. Η Ελληνική Κοινότητα Illawarra συγκεντρώθηκε για να καλωσορίσει τον Επίσκοπο Θεμιστοκλή και να στηρίξει τα παιδιά στη Σιέρα Λεόνε. Ο Επίσκοπος Θεμιστοκλής δεν έθεσε μόνο τα θεμέλια για το ελληνορθόδοξο ιεραποστολικό έργο που έχει σώσει χιλιάδες παιδιά, όχι μόνο στη Σιέρα Λεόνε, αλλά σε όλο τον κόσμο. Υπήρξε, επίσης, πρότυπο, λέκτορας και δάσκαλος τόσων πολλών κληρικών και φοιτητών κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο Θεολογικό Κολλέγιο St Andrews στο Σίδνεϊ. Το αποτέλεσμα του εράνου δείχνει πραγματικά ότι όταν έχουμε τον Θεό στην καρδιά μας, όλα είναι δυνατά», είπε ο πατέρας Αναστάσιος Μποζίκης, ιερέας του Αγίου Νεκταρίου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αγίου Νεκταρίου, κ. Άρθουρ Τζώρτζης, επαίνεσε τις προσπάθειες των εθελοντών και των μελών της κοινότητας που βοήθησαν στην εκδήλωση και τον έρανο.

Όσοι θα ήθελαν να να συνεισφέρουν μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας https://paradise4kids.org/ ή να έρθουν σε επαφή με τη Ενορία Αγίου Νεκταρίου στο https://stnektarioswollongong.com.au στο όνομα Marina Porteous, Secretary Mobile: 0418111244 Email: greekcommunitystnektarios@gmail.com

Πηγή: Νέος Κόσμος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος