16ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες

Το 16ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες (LAGFF) θα διεξαχθεί στις 9 – 15 Μαΐου 2022, με πολλαπλές δια ζώσης προβολές ταινιών και εκδηλώσεις.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε ξανά θεατές και κινηματογραφιστές, ας συναντηθούμε ξανά», δήλωσε ο Αριστοτέλης Καττοπόδης, καλλιτεχνικός διευθυντής και φεστιβάλ για να συμπληρώσει: «Έχουμε λάβει πάνω από 250 ταινίες που υποβλήθηκαν φέτος, πολλές από τις οποίες αντικατοπτρίζουν εξαιρετική δημιουργικότητα και ποικιλομορφία. Ενώ ο αντίκτυπος της πανδημίας ήταν εμφανής στον αριθμό των ταινιών που έχουν γυριστεί, η επιμονή των κινηματογραφιστών ήταν εκπληκτική».

Η έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει με την προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» του Γρηγόρη Καραντινάκη ενώ το κλείσιμο με την «Αγία Έμυ» της Αρασέλης Λαιμού.

16ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στη συγκέντρωση ταινιών και κινηματογραφιστών από την Ελλάδα, την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα τελευταία 15 χρόνια, το LAGFF έχει προβάλει περισσότερες από 520 ταινίες και έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 500 κινηματογραφιστές που υποστηρίζουν τις ταινίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://www.lagff.org

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος