Ο.Α.Σ.Α: Με αγωγή κατά του Δημοσίου ζητά την εξόφληση 185 εκατ.

Στα δικαστήρια  κατά του ελληνικού Δημοσίου καταφεύγει  η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ), διεκδικώντας αναδρομικά το συνολικό ποσό των 185,9 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για τη μεταφορά ειδικών ομάδων πληθυσμού με τα μέσα των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας, με μειωμένο εισιτήριο.

Η απόφαση αυτή, ελήφθη στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 και αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”  και προβλέπει, την “άσκηση αγωγής κατά του Ελληνικού Δημοσίου και του υπουργείου Εργασίας, προς διεκδίκηση οφειλών για κάλυψη της διαφοράς κομίστρου από την παροχή δικαιώματος μετακίνησης μειωμένου κομίστρου με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», συνολικού ποσού 185 εκατ. ευρώ” και δίδεται εντολή στη νομική υπηρεσία του οργανισμού να προχωρήσει στην άσκηση της αγωγής.

Ειδικότερα, το υπουργείο καλείται να εξοφλήσει το ποσό της διαφοράς ανάμεσα στην κανονική και τη μειωμένη τιμή των εισιτηρίων, με τα οποία μετακινούνται οι ειδικές ομάδες πληθυσμού και αφορά οφειλές του υπουργείου Εργασίας, από το 2011 εως και το 2013.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ –ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ