Πτωτικές τάσεις αναμένεται να επικρατήσουν στις κυριότερες χρηματιστηριακές αγορές της Γηραιάς Ηπείρου την Πέμπτη σύμφωνα με τις προθεσμιακές αγορές (futures) με τους επενδυτές να έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στη Φρανκφούρτη που συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΚΤ.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης προεξοφλούσαν υποχώρηση του γερμανικού χρηματιστηριακού δείκτη DAX από 05% έως 0,6% στο άνοιγμα και του γαλλικού CAC 40 από 0,6% έως 0,7% στον απόηχο της χθεσινοβραδινής πτώσης της Γουόλ Στρήτ.
Λίγο μικρότερες απώλειες της τάξης του 0,4%-0,5% προεξοφλούσαν για τον βρετανικό δείκτη FTSE 100.
Η ΕΚΤ αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα το απόγευμα τις νέες προβλέψεις της για οικονομικά μεγέθη, όπως ο ρυθμός ανάπτυξης στην Ευρωζώνη, αλλά και μέτρα για την ενίσχυση των τιμών καταναλωτή και της οικονομικής δραστηριότητας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος