Το σχέδιο “πτήσης” της Boeing για 4.000 εργαζόμενους, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρίας, θα εκτελεστεί σε μια προσπάθεια μείωσης του λειτουργικού της κόστους, είπε εκπροσώπος της στο Ρόιτερς.
Έτσι 4.000 απολύσεις εργαζομένων στο τμήμα παραγωγής εμπορικών αεροσκαφών μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2016,είναι έτοιμες προς «τροχοδρόμηση».
Η εταιρία, προβλέπει ότι η μείωση των 1.600 θέσεων εργασίας θα προέλθει από εθελοντική αποχώρηση, ενώ η μείωση μέχρι του αριθμού των 4.000 θέσεων εργασίας, θα προκύψει από θέσεις που θα προκηρύσσονται και θα μένουν ακάλυπτες, σύμφωνα με τον Νταγκ Αλντερ, εκπρόσωπο της Boeing.
Στο σχέδιο αυτό, συμπεριλαμβάνονται και στελέχη διοίκησης της εταιρίας, με έμφαση στις εθελοντικές αποχωρήσεις. Στο τηλεγράφημα δεν αναφέρεται αν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι έχουν κάποια εναλλακτική .
ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος