Βούλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 15χρονη – Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο (video)

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 8:30 το πρωί, στην οδό Αγίου Ιωάννου και Βουλιαγμένης στη Βούλα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και παρέσυρε 15χρονη μαθήτρια που περνούσε εκείνη την ώρα τη διάβαση.

Άμεσα μαζεύτηκε κόσμος στο σημείο αλά και η 59χρονη οδηγός, ενώ έσπευσε η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο όπου μετέφερε την 15χρονη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι είναι ελαφρά τραυματισμένη (εκδορές στο πρόσωπο), ωστόσο υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει υποστεί κάποιο άλλο χτύπημα.

Στην ΕΡΤ μίλησε ο κ. Σταμάτης Παπαγιαννόπουλος, αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, διευκρινίζοντας πως δεν υπήρξε εγκατάλειψη τραυματία, απλώς η οδηγός σταμάτησε λίγο παρακάτω και μετά ήρθε και έδωσε κατάθεση στο ανακριτικό της Τροχαίας. Όπως είπε, εκείνος περίμενε στο φανάρι μπροστά στη συμβολή Πειραιώς και Λεωφόρος Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα οπότε είχα και καλή οπτική γωνία. Είδα ένα αυτοκίνητο πολύ γρήγορα, δηλαδή έγινε σαν φλας όλη η σκηνή, να χτυπάει κάποιον άνθρωπο, ωστόσο δεν ήξερα ότι είναι κάποιο παιδί, και να τον πετάει στον αέρα. Το αυτοκίνητο χτύπησε τη μαθήτρια, την πέταξε στον αέρα σχεδόν 2 μέτρα και μετά έπεσε κάτω. Έγινε πολύ γρήγορα, είπε. Ο κ. Παπαγιαννόπουλος ανέφερε ότι αμέσως μετά το τροχαίο, κατέβηκε από το αμάξι του και πήγε στο σημείο, όπου είδε την κοπέλα αρχικά ήταν μπρούμυτα ενώ είχε τις αισθήσεις της. Εγώ είδα τραύματα στο πρόσωπο, να έχει χτυπήσει στη μύτη και το στόμα.
Το ασθενοφόρο ήρθε πολύ γρήγορα, όπως επίσης εκείνη τη στιγμή περνούσε και ένας υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας των 3Β και βοήθησε πάρα πολύ. Ήξερε προφανώς και για τις πρώτες βοήθειες να δώσει και είναι πολύ σημαντικό αυτό, είπε ο κ. Παπαγιαννόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος