Το Ρολάν Γκαρός στην ΕΡΤ

Το φημισμένο τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός ανοίγει σήμερα την αυλαία του και θα κρατήσει συντροφιά τους φίλους του αθλήματος μέχρι τις 13 Ιουνίου.

Η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί αρχικά να ξεκινήσει στις 23 Μαΐου αλλά λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά τη διάδοσης του κορωνοϊού που ισχύουν στη Γαλλία αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης κατά μία εβδομάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει σήμερα την προσπάθειά του στο Roland Garros, με στόχο τουλάχιστον να… ισοφαρίσει την περσινή του επίδοση όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί, Νο.58 στον κόσμο. Ο Τσιτσιπάς τον έχει κερδίσει στο παρελθόν δύο φορές και μία βγήκε νικητής ο Γάλλος.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό των ανδρών βρίσκονται οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ και Αντρέι Ρούμπλεφ, ενώ σε αυτό των γυναικών έχει κληρωθεί η Μαρία Σάκκαρη.

Η Σάκκαρη θα κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση την Τρίτη (2/6) όπου θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Καταρίνα Ζαβάτσκα, Νο.129 στον κόσμο, η οποία κέρδισε τη θέση της στη διοργάνωση μέσω προκριματικών.

Τα φώτα στο Ρολάν Γκαρός θα πέσουν μοιραία και όχι άδικα στον Ρότζερ Φέντερερ, δύο χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή του στο Παρίσι, αλλά και φυσικά στον «βασιλιά» της διοργάνωσης Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ισπανός είναι πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος στα ημιτελικά με τον Νόβακ Τζόκοβις, ο οποίος μπορεί να συναντήσει ως αντίπαλο στα προημιτελικά τον Φέντερερ!!!

Όλες τις μεγάλες στιγμές και τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Έλληνες τηλεθεατές από την ΕΡΤ και από τα κανάλια του ERTFLIX από σήμερα μέχρι και τον τελικό των ανδρών στις 13 Ιουνίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ