Τι ζήτησε από την ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 16χρονος Νικόλας – Η μητέρα του μίλησε στην ΕΡΤ

Το παράπονο του από το κρεβάτι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, είπε στη μητέρα του ο 16χρονος Νικόλας ο οποίος την περασμένη Κυριακή τραυματίστηκε ενώ έκανε βουτιά στα Φαλάσαρνα Χανίων.

Η μητέρα του 16χρονου που είδε το παιδί της για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων. “Είδα – είπε – το παιδί στην εντατική, αλλά δεν μπορεί να μου μιλήσει λόγω της τραχειοστομίας. Επικοινωνήσαμε με τα χείλια, είναι καλά, έχει υπομονή και περιμένει να βγει από την εντατική. Μας είπαν ότι τις επόμενες ημέρες θα βγει και θα πάει σε θάλαμο».

«Έχει – συνέχισε – μια δυσκολία, θέλει να βγάλει ορισμένα πράγματα, έχει πάρα πολύ υπομονή, δύναμη και απλά συνεχίζουμε. Δεν μπήκα καν σε διαδικασία να τον ρωτήσω κάτι για τα πόδια του, του είπα ότι είμαι εδώ, ότι μένω κοντά, ότι μπαίνω λίγο γιατί είναι η ΜΕΘ και δεν μας αφήνουν, και οπότε μπορώ θα μπαίνω μέσα έστω και για λίγο. Τον είδα καλά και με αυτό χάρηκα, χάρηκε και ο Νικόλας που με είδε, το μόνο που μπορούσε να μου πει είναι ότι πεινάει, να του δώσω φαγητό. Του είπα να κάνει λίγο υπομονή».

Σύμφωνα με όσα μας είπε η μητέρα του 16χρονου, «το μεσημέρι μπήκε στην εντατική ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, του συστήθηκε και μου είπε ότι πέρασε καλό βράδυ. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά, όμως μας είπαν πως έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας, η πορεία θα δείξει πως είναι τα δεδομένα για τον Νικόλα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος