Στον ανακριτή ο 45χρονος για τον βιασμό στο Παλαιό Φάληρο – Έρευνα και για άλλες περιπτώσεις

Array

Στον ανακριτή βρίσκεται αυτήν την ώρα ο 45χρονος αλλοδαπός, που φέρεται να βίασε γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, και να αποπειράθηκε να βιάσει μία ακόμη. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια, αλκοόλ και ναρκωτικών και ότι  δεν έχει διαπράξει παρόμοια εγκλήματα.

Ωστόσο η αστυνομία ερευνά καταγγελία γυναίκας στην Ασφάλεια Κηφισιάς που αναφέρει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον 45χρονο, που έχει  χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι και ότι αναγνώρισε από φωτογραφίες του που είδε. Επίσης ερευνάται  η καταγγελία γυναίκας 67 ετών στο Λουτράκι που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 45χρονο το καλοκαίρι του 2021.

Η αστυνομία έχει ζητήσει δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις με δράστη τον συλληφθέντα που διέφυγε αρχικά στην πατρίδα του λίγα 24ωρα μετά τις επιθέσεις. Μάλιστα είπε ότι πήγε με ταξί από την Αθήνα στα σύνορα. Εντοπίστηκε από τις αλβανικές αρχές στην Αυλώνα και παραδόθηκε σε Έλληνες αστυνομικούς στην Κακκαβιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος