Στις καθυστερήσεις έμεινε όρθιος ο ΠΑΟΚ με την Ριέκα 1-1 (highlights)

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος καθώς ισοφάρισε σε 1-1 την Ριέκα στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ του Conference League. Η Ριέκα προηγήθηκε στο 33’ με τον Λεπινίτσα και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Γκάλεσιτς στο 94’. Ο επαναληπτικός θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (26/8) στην Κροατία, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη για να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Καλύτερος ήταν ο ΠΑΟΚ που κυριάρχησε στο γήπεδο σε ολόκληρο το 90λεπτο, ωστόσο από το 33ο βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Λεπινίτσα που σούταρε έξω από τη περιοχή και νίκησε τον Πασχαλάκη για το 0-1. Ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ και ειδικά στο δεύτερο μέρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, πίεσε ασφυχτικά τους Κροάτες ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης το οποίο ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από την κεφαλιά του Γκάλεσιτς που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Η ενεργητικότητα του «Δικεφάλου» στο πρώτο τέταρτο του ματς ήταν χαρακτηριστική, στο 17ο, όμως, οι Κροάτες βρέθηκαν κοντά στο να παραβιάσουν την εστία του Πασχαλάκη. Ο Τόμετσακ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Βιεϊρίνια, αλλά ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν διώχνωντας με το χέρι σε κόρνερ.

Στη δεύτερη ευκαιρία της Ριέκα δεν αστόχησε. Στο 33ο ο Μπίσεσβαρ έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, λάθος που εκμεταλλεύτηκαν οι Κροάτες. Ο Λεπινίτσα ήταν ο τελικός αποδέκτης της προσπάθειάς τους, ο οποίος με συρτό σουτ , έξω από την περιοχή, νίκησε τον Πασχαλάκη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (0-1). Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 45’ με την κεφαλιά του Σφιντέρσκι που μπλόκαρε ο Πρσκάλο.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και την πίεση του στο δεύτερο μέρος

Στο 79ο λεπτό το σουτ του Κούτσια μπλόκαρε ο τερματοφύλας της Ριέκα, ενώ στο 81ο και στο 89ο λεπτό, με κεφαλιές, οι Σφιντέρσκι και Σβαμπ, δεν βρήκαν εκ νέου στόχο.

Η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στις καθυστερήσεις, στο 94ο λεπτό, ειδικότερα, στην τελευταία φάση του ματς. Οι «ασπρόμαυροι» εκτέλεσαν το κόρνερ από τα αριστερά και ο Γκάλεσιτς, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Μπρισάρ (Γαλλία)

Κίτρινες: Κούρτιτς /Τσέριν, Γκάλοβιτς

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σοάρες (30’ λ.τρ. Τέιλορ), Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (90’ Καγκάβα), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (71’ Μούργκ), Μπίσεσβαρ (71’ Κούτσιας), Ελ Καντουρί (90’ Καντουρί), Σβιντέρσκι.

ΡΙΕΚΑ (Γκόραν Τόμιτς): Πρσκάλο, Τόμετσακ (72’ Μπούσα), Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς, Βούκτσεβιτς (76’ Γκάλεσιτς), Τσέριν (76’ Λίμπερ), Λεπίνιτσα, Πάβιτσιτς, Ισά (89’ Ομπρεγκόν), Αμπέμ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος