Σταθερή η κατάσταση της υγείας του υφυπουργού Ν. Χαρδαλιά μετά το ισχαιμικό επεισόδιο (video)

Array

Στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου “Αγία Όλγα” νοσηλεύεται με ισχαιμικό επεισόδιο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Ο κ. Χαρδαλιάς υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική χειρουργική επέμβαση και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Ταχεία ανάρρωση στον κ. Χαρδαλιά, ευχήθηκαν, ο πρωθυπουργός και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Χαρδαλιάς  υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο χθες ενώ βρισκόταν στο συντονιστικό στο Χαλάνδρι και αμέσως μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο στην καρδιολογική κλινική  όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις  και εισήχθη στη χειρουργική μονάδα, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση που ήταν απολύτως επιτυχής. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου αναμένεται να παραμείνει για παρακολούθηση περίπου  τρία 24ωρα.

Τον κ. Χαρδαλιά αντικαθιστά στα καθήκοντα του ο γ.γ. του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου  που θα έχει και την ευθύνη του Συντονιστικού Κέντρου  για τις επόμενες μέρες  μέχρι να αναρρώσει ο  υφυπουργός.

Στο πλευρό του είναι η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου που έδωσε και το πρώτο μήνυμα αισιοδοξίας  για την υγεία του υφυπουργού

Κοντά του και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.  Aπό τους πρώτους που είχαν συνομιλία μαζί του, ήταν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός,  Βασίλης Κοντοζαμάνης, ενώ μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.

Ανάλογα μηνύματα κατέφτασαν και από άλλα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης αλλά και απο την αντιπολίτευση. Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής και είναι βέβαιο πως θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη», δήλωσε  ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε και ο Χρήστος Σπίρτζης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑΜετέφερε τις ευχές για περαστικά και του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Ευχές και από το Κίνημα Αλλαγής δια  του εκπροσώπου του, Παύλου Χρηστίδη. «Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Ν. Χαρδαλιά.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπατζάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος