Σάλος από συνέντευξη της Brigitte Bardot: «Ο ιός αποτελεί αυτορρύθμιση του παγκόσμιου υπερπληθυσμού»

Το Ιταλικό περιοδικό Oggi δημοσιεύει μια αποκλειστική συνέντευξη της θρυλικής ηθοποιού Brigitte Bardot, με πολύ δυνατό περιεχόμενο. Η Brigitte Bardot εδώ και αρκετά χρόνια είναι γνωστή για τις ακραίες τοποθετήσεις της για την προστασία των ζώων και της φύσης, αλλά και κατά των μεταναστών. Στην συνέντευξη, επ’ ευκαιρία της επανέκδοσης της αυτοβιογραφίας της του 1973, η ηθοποιός ξεκινά με μια τοποθέτηση κατά της μετανάστευσης.
“Εγώ είμαι υπέρ μιας αυταρχικής κυβέρνησης, ικανής να βάλει τάξη στο χάος που ζούμε. Πιστεύω πως η Γαλλική Κυβέρνηση βάζει στο περιθώριο τους φτωχούς πολίτες που εργάζονται σκληρά και που λαμβάνουν λιγότερη βοήθεια σε σχέση με τους μετανάστες που μας επιτίθενται, αυτό μου προκαλεί φρίκη”.
Η ΒΒ σχολίασε και τις πρόσφατες καταδίκες εις βάρος της για ρατσισμό. “Δεν με νοιάζει, ας με καταδικάσουν ξανά. Θα μου κοστίσει; Δεν με νοιάζει. Αν δεν έχω τα χρήματα για να πληρώσω, τότε θα πάω φυλακή. Θα ήταν διασκεδαστικό.”
Το πιο δυνατό σημείο της συνέντευξης όμως αφορά την πανδημία που ζούμε και για την οποία δήλωσε: “Φοβάμαι πως ο CoViD-19 και άλλες πανδημίες που ανακοινώνονται θα επαναφέρουν οδυνηρά μια νέα τάξη. Όταν αυτά τα υπεράριθμα 5 δισ. του πληθυσμού θα έχουν εξαφανιστεί, η Φύση θα ξαναπάρει πίσω τα δικαιώματά της. Με ρωτάτε αν ο ιός είναι κάτι καλό; Ναι, αποτελεί αυτορρύθμιση ενός υπερπληθυσμού που εμείς (οι άνθρωποι) δεν είμαστε ικανοί να ελέγξουμε.”
Το τέλος της συνέντευξης, αρκετά λακωνικό. Στην ερώτηση για το πως η ίδια προστατεύεται από τον κορονοϊό, η Brigitte Bardot απαντά: “Δεν έχω ανάγκη, δεν βλέπω κανέναν. Δεν θα με μολύνουν οι κατσίκες.”  
Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ – Κρίστιαν Μαυρής
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος