Ρολάν Γκαρός: Η Μαρία Σάκκαρη προηγείται της Ίγκα Σβιόντεκ 1-0 ΕΡΤ3, Live Streaming από το ERTFLIX

Το πιο σημαντικό παιχνίδι στη καριέρα της μέχρι τώρα δίνει αυτή την ώρα η Μαρία Σάκκαρη που αντιμετωπίζει στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός την περσινή νικήτρια της διοργάνωσης την Πολωνή Ίγκα Σβιόντεκ που βρίσκεται στο νο 9 της παγκόσμιας κατάταξης με στόχο την πρόκριση στην τετράδα του θεσμού.

Το άγχος της πρώτης φοράς στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός κατέβαλλε την Μαρία Σάκκαρη στο ξεκίνημα του πρώτου σετ που ξεκίνησε με πολλά αβίαστα λάθη και έδωσε το δικαίωμα στην Σβιόντεκ να προηγηθεί γρήγορα με 2-0 games. Ωστόσο η αντίδραση της Σάκκαρη ήταν άμεση καθώς πήρε τα δύο επόμενα games και ισοφάρισε σε 2-2. Το σετ εξελίχθηκε σε ντέρμπι καθώς η Σάκκαρη αντιμετώπισε στα ίσα την αντίπαλο της και δεν της έδινε το δικαίωμα να ξεφύγει στα games. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έβαλε δύσκολα στην Σβιόντεκ καθώς προηγήθηκε με 5-4 και πήρε το σετ με 6-4 σε 49 λεπτά για να κάνει το 1-0.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΑΚΚΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΒΙΟΝΤΕΚ

Οι δύο τενίστριες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στη καριέρα τους.

Η Σάκκαρη στον πρώτο γύρο επικράτησε εύκολα 2-0 (6-4, 6-1) της Ζαβάτσκα, και στη συνέχεια απέκλεισε την Παολίνι στο δεύτερο γύρο με 2-0 (6-2, 6-3). Αντίθετα, στον τρίτο γύρο έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στην Μέρτενς την οποία πέταξε έξω με 2-1 σετ. Στα προημιτελικά η Σάκκαρη απέκλεισε την περσινή φιναλίστ Σοφία Κένιν με 2-0 (6-1, 6-3).

Η Σβιόντεκ έχει πάει τρένο στη διοργάνωση καθώς δεν έχει χάσει ακόμη σετ κερδίζοντας κατά σειρά τις Ζουβάν, Πέτερσον, Κόνταβέιτ και Κόστιγιουκ.

Ο αγώνας μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ3 και με live streaming από το ERTFLIX.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ