Πυροβολήθηκε η τετράχρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ – Τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματος

Η τετράχρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ πυροβολήθηκε το Σάββατο στο σπίτι της, στη νότια πλευρά του Χιούστον και οι αρχές προσπαθούν να βρουν το άτομο ή τα άτομα που πυροβόλησαν πολλές φορές στο διαμέρισμα.

Τέσσερις ενήλικες και δύο παιδιά – συμπεριλαμβανομένης της Aριάνα Ντιλέιν που πυροβολήθηκε – βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα τη στιγμή του συμβάντος.

Το κορίτσι πυροβολήθηκε στον κορμό. Ο πατέρας της λέει ότι χτυπήθηκε σε συκώτι, πνεύμονα και έχει πολλά σπασμένα πλευρά.

Όπως δήλωσε: «Η κόρη μου αναπήδησε και είπε ότι χτυπήθηκε. Είδα το αίμα, την αιμορραγία και την άρπαξα». Είπε ακόμα ότι η γυναίκα του τους οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η Αριάνα επέζησε του πυροβολισμού και της χειρουργικής επέμβασης που ακολούθησε.

«Αναρρώνει πολύ γρήγορα. Την τελευταία φορά που την είδα ανέπνεε μόνη της. Τα πήγαινε πολύ καλά», είπε ο πατέρας του μικρού κοριτσιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής της αστυνομίας:

«Η έρευνα για τον παράλογο πυροβολισμό της 4χρονης το πρωί του Σαββάτου (1η Ιανουαρίου) συνεχίζεται. Γνωρίζω και έχω ανησυχίες σχετικά με την καθυστέρηση στον χρόνο απόκρισης σε αυτό το περιστατικό και έχω ξεκινήσει Έρευνα Εσωτερικών Υποθέσεων. Ζητώ από την πόλη να συνεχίσει να προσεύχεται για την πλήρη ανάρρωση του παιδιού και να βοηθήσει στην παροχή πληροφοριών που θα οδηγούσαν στη σύλληψη του υπόπτου ή των υπόπτων που ευθύνονται».

Πηγή: click2houston.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος