Ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου: «Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος»

Ψήφισε λίγο μετά τις 11:00 στο εκλογικό τμήμα του Ταύρου ο Γιώργος Παπανδρέου. Στη δήλωση του τόνισε μεταξύ άλλων ότι με την ψήφο και τη συμμετοχή μεγαλώνουμε την παράταξη, δίνουμε ελπίδα στους δημοκράτες και τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. «Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Παπανδρέου:

«Με την ψήφο μας με τη συμμετοχή μας πρώτα από όλα μεγαλώνουμε την παράταξη, την κάνουμε ισχυρή, δυναμική παράταξη, δίνουμε ελπίδα στου δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Με πυξίδα τις αξίες μας τις αρχές μας θα δώσουμε προοδευτικές λύσεις στα λαϊκά προβλήματα, τα προβλήματα του ελληνικού λαού και της χώρας. Σήμερα ανατέλλει κια πάλι ο πράσινος ήλιος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές, είναι πολύ σημαντική η δουλειά τους. Είναι μια αφοσίωση η δουλειά τους στις δημοκρατικές αυτές διαδικασίες οι οποίες αναδεικνύουν τη φωνή του πολίτη σήμερα και μας δίνουν χαρά και σισιοδοξία για το μέλλον».

Νωρίτερα ψήφισαν οι Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Χρηστίδης και Νίκος Ανδρουλάκης.

Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 Εκλογικά Τμήματα στην Ελλάδα (ποσοστό 99,6%) και η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ). Έχει ολοκληρωθεί η ψηφοφορία στην Αυστραλία και αναμένεται σε ευρωπαϊκές χώρες και την Αμερική.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος