Προσλήψεις 21.065 αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Tο υπουργείο Παιδείας προχώρησε στην πρώτη φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, για το σχολικό έτος 2020-21. Για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας προσλαμβάνονται 21.065 εκπαιδευτικοί.

Από το σύνολο των προσλήψεων, οι 15.422 αφορούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (10.017 στη Γενική Εκπαίδευση και 5.405 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση). Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προσλαμβάνονται 5.643 εκπαιδευτικοί ως αναπληρωτές. Οι 3.981 από αυτούς στην Γενική Εκπαίδευση και οι 1.662 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Το υπουργείο προχώρησε επίσης στην πρόσληψη 3.862 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση -στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων– οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία στα οποία θα τοποθετηθούν, με απόφαση των Διευθυντών Εκπαίδευσης, από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020. Εντός της ίδιας προθεσμίας οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία και οι προσλαμβανόμενοι στα Κέντρα Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ).

Δείτε εδώ τους αναλυτικούς πίνακες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται.


Πηγή: minedu.gov.gr

Φωτογραφία: Creative Commons /άδεια χρήσης: CC0

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ