Πάτρα: Βγήκε από την ΜΕΘ ο 8χρόνος που κινδύνεψε από επιπλοκές του κορονοϊού – Τι δώρο του έκαναν οι γιατροί (video)

Βγήκε το οκτάχρονο παιδί από την ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο όπου νοσηλευόταν με επιπλοκές Covid-19. Ο μικρός είναι έτοιμος να γυρίσει στο σπίτι του και στην οικογένειά του, αφού κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα.

Το παιδί είχε παρουσιάσει μια σπάνια επιπλοκή, μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, που εμφανίζεται σε παιδιά που έχουν νοσήσει ή μολυνθεί από κορονοϊό.

Γιατροί και νοσηλευτές, χειροκρότησαν τον 8χρονο, που τα κατάφερε να αναρρώσει από αυτή την περιπέτεια, ενώ του προσέφεραν και ως δώρο ένα σκάφανδρο, επειδή το παιδί είχε δηλώσει την επιθυμία του να γίνει αστροναύτης.

Ο Διευθυντής, της μονάδας Ανδρέας Ηλιάδης είπε πως η περιπέτεια του μικρού Γιαννάκη είναι μια ακόμα μικρή νίκη του ΕΣΥ και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από κανέναν όσο το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει νοσηλευτές και γιατρούς με επιστημονική επάρκεια και πραγματική αγάπη για τη δουλειά τους.

«Στη μουντάδα των καιρών μας ας είναι αυτή η μικρή νίκη ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους μας», σημείωσε ο κ. Ηλιάδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος