Πάτρα: Νικητής βγήκε από το νοσοκομείο ο 6χρονος Φώτης – Δείτε πως αποχαιρέτησε τους γιατρούς του (video)

“Πάμε Φώτη! Πάμε γερά!”. Με αυτό το μήνυμα οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου της Πάτρας αποχαιρέτησαν τον Φώτη, που βγήκε νικητής από τη μεγάλη μάχη που έδωσε σε ηλικία μόλις 6 ετών.

Ο μικρός Φώτης κατόρθωσε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια δίνοντας το πιο μεγάλο μάθημα προσπάθειας, υπομονής και δύναμης σε όλους μας. Γι’ αυτό και μαζί με το εξιτήριο που πήρε σήμερα από το Νοσοκομείο της Πάτρας, πήρε και “ΑΡΙΣΤΑ” στη μάχη για τη ζωή. Οι γιατροί που δεν έφυγαν στιγμή από το προσκεφάλι του, του έδωσαν έπαινο για την δύναμη και το θάρρος, που επέδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Αποχαιρετώντας τους γιατρούς ο ίδιος κατά την έξοδό του από το Νοσοκομείο ζήτησε να φάει παστίτσιο!

Ημέρα χαράς, νίκης και ελπίδας τόσο για τους γονείς όσο και για τους γιατρούς του μικρού παιδιού είναι η σημερινή, καθώς πλέον ο Φώτης επιστρέφει στην ζωή απόλυτα υγιής. Από την πρώτη στιγμή ο ίδιος επέδειξε πίστη και δύναμη στην μεγάλη μάχη που έδινε στην εντατική, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες αποσωληνώθηκε με επιτυχία και σε εξαιρετικά σύντομο για τους γιατρούς χρονικό διάστημα κατάφερε να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Την περασμένη Τρίτη επισκέφθηκε το παιδί παιδοψυχίατρος, για να το στηρίξει στα επόμενα βήματά του, ενώ για το επόμενο χρονικό διάστημα ο 6χρονος θα παρακολουθείται από ψυχολόγο και από φυσικοθεραπευτή, προκειμένου να πατήσει σταθερά στα πόδια του.

Το παιδί είχε τραυματιστεί βαριά και βρέθηκε διασωληνωμένο, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, όταν αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες και σχεδόν «πέταξε», πέφτοντας πάνω στο αγόρι.

Ρεπορτάζ: Αθανασία Σταμοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος