Παρί και Λίβερπουλ τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «8» του Champions League (video)

Με ανατροπή η Παρί πέρασε νικηφόρα από το Καμπ Νου σοκάροντας την Μπαρτσελόνα που προηγήθηκε με τον Μέσι αλλά ο Μπαπέ με χατ-τρικ και ο Κεν έγραψαν το τελικό 1-4 που έδωσε τη μισή πρόκριση στη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης.

Η Λίβερπουλ σε διάστημα πέντε λεπτών (53’-58’) χτύπησε δις στην Ουγγαρία και νίκησε με 2-0 την Λειψία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των «16» του Champions League. Οι «κόκκινοι» του Κλοπ έγιναν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Μπαρτσελόνα-Παρί 1-4

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε μπροστά στο σκορ στη πρώτη αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε στο 28’ όταν ο Ντε Γιονγκ ανατράπηκε στη περιοχή και ο Κάιπερς μετά τη χρήση του VAR έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μέσι ευστόχησε και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Καταλανούς (1-0).

Η αντίδραση της Παρί ήταν άμεση καθώς οι παίχτες του Ποκετίνο έκρυψαν την μπάλα στο 32’ και ο Μπαπέ με σουτ έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Ο Γάλλος επιθετικός ξαναβρήκε δίχτυα στο 65’ (1-2) και ο Κεν στο 70’ διαμόρφωσε το 1-2\3 στην ολική ανατροπή της Παρί. Το κερασάκι στη τούρτα του θριάμβου της Παρί έβαλε ο Μπαπέ στο 85’ πετυχαίνοντας χατ-τρικ και μετατρέποντας τη ρεβάνς σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα.

Λειψία-Λίβερπουλ 0-2

Σε διάστημα πέντε λεπτών (53’-58’) η Λίβερπουλ με τους Σαλάχ και Μανέ να βρίσκουν δίχτυα πέρασε νικηφόρα από το «Φέρεντς Πούσκας» κερδίζοντας την Λειψία με 2-0.

Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 9,10,16 και 17 Μαρτίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος