Ο Καρλίτος οδήγησε στη νίκη (4-1) τον Παναθηναϊκό (highlights)

Με χατ-τρικ του Καρλίτος (6’, 38’, 53’) και το εύστοχο πέναλτι του Παλάσιος (56’) ο Παναθηναϊκός νίκησε με 4-1 τον Ιωνικό στη Λεωφόρο για την 6η αγωνιστική της Super League. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη των «πράσινων» στην έδρα τους σε ισάριθμα ματς που έχουν δώσει και μάλιστα με ευρύ σκορ (Απόλλων Σμύρνης 4-0 1η αγ, Βόλος 5-1 4η αγ.) Το γκολ του Ιωνικού πέτυχε ο Σάντσες στο 11’, ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Σάντσες με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79’.

Ο Καρλίτος είχε μεγάλα κέφια και με το χατ-τρικ που πέτυχε οδήγησε το «τριφύλλι» σε μία νέα εύκολη και με ευρύ σκορ νίκη. Ο φορ των «πράσινων» στο 6ο λεπτό μπήκε στη περιοχή, «χόρεψε» την άμυνα του Ιωνικού και με πλασέ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα (11’) η άμυνα του Παναθηναϊκού αδράνησε όταν ο Πούγγουρας απομάκρυνε απρόσεχτα στη περιοχή, ο Άοσμαν γέμισε και ο Σάντσες με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Ο Χουτεσιώτης με εντυπωσιακή επέμβαση στο 21’ είπε «όχι» στον Χατζηγιοβάνη, ενώ στο 25’ ο Βιτάλ δεν έπιασε καλά το σουτ από καλή θέση και έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 38’ ο Παναθηναϊκός με νέο… σόου από τον Καρλίτος πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ όταν ο Ισπανός φορ μπήκε στη περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-1.

Δυνατά μπήκαν οι «πράσινοι» στο δεύτερο μέρος και σε δέκα λεπτά τελείωσαν το ματς. Ο Καρλίτος στο 53’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βαφέα και με νέο πλασέ ανέβασε το σκορ στο 3-1, ενώ δυο λεπτά αργότερα (55’) οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παλάσιος στη περιοχή από τον Κωνσταντινίδη. Ο Παλάσιος εκτέλεσε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 4-1.

Νέα μεγάλη απόκρουση από τον Χουτεσιώτη στο 71’ σε σουτ του Χατζηγιοβάνη στη τελευταία μεγάλη φάση του ματς καθώς στη συνέχεια οι «πράσινοι» έριξαν ταχύτητα φτάνοντας άνετα στην τρίτη τους νίκη.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Σάρλια – Σαλβαδόρ Σάντσες

Κόκκινες: 79’ Σαλβαδόρ Σάντσες (2η κίτρινη)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (86’ Μαουρίσιο), Παλάσιος (70’ Βιγιαφάνιες), Βιτάλ (81’ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (81’ Μπουζούκης), Καρλίτος (70’ Ιωαννίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Κωνσταντινίδης, Βαφέας, Σάντσες, Βαλεριάνος, Κάνιας (69’ Μάναλης), Ρομαό, Αοσμάν (86’ Μύγας), Καμπράλ (69’ Γκοτσούλιας), Ματσούκας (69’ Μπάσα), Τουράμ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος