Νίκησε τον Παναθηναϊκό και ελπίζει για 6άδα ο Βόλος

Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση στο Πανθεσσαλικό, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τον Βόλο.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν ένα τρίποντο που θα τους έφερνε αγκαλιά με μια θέση στην τετράδα. Αντ’ αυτού είδαν την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να κερδίζει για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες έναν αγώνα στην Super League 1. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» διαμαρτύρονται για άδικη αποβολή του Φακούντο Σάντσες στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης. Πλέον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προετοιμάζεται για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το ματς:

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς με στόχο να έχει τον πλήρη έλεγχο, κάτι που κατάφερε σχετικά εύκολα. Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά, όντας ο κορυφαίος παίκτης του «τριφυλλιού». Ο Αργεντινός εξτρέμ έκανε πολλά χιλιόμετρα από νωρίς, πίεζε, έκλεβε μπάλες ενώ είχε και δοκάρι από σέντρα-σουτ στο 8ο λεπτό. Στο 19′, από μια όμορφη ενέργειά του, ο Αϊτόρ εκτέλεσε από ευνοϊκή θέση με τον Κότνικ να τον σταματά. Οι υπόλοιπες φάση των «πράσινων» είτε κατέληγαν σε επέμβαση της άμυνας του Βόλου, είτε σε κάποιο κακό τελείωμα του Μακέντα.

Στο 34ο λεπτό, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το τραγικό λάθος του Κώτσιρα, ο Φαν Φέερτ βρέθηκε ουσιαστικά προ κενής εστίας και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Ήταν μόλις η πρώτη φάση στον αγώνα για τον Βόλο. Ένα λεπτό αργότερα ο Κότνικ ισοφάρισε τα λάθη όμως ακόμη ένα κακό τελείωμα του Μακέντα δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να ισοφαρίσει το σκορ. Στο 44′, τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν όταν ο Ντένις Χίγκλερ απέβαλε με απευθείας κόκκινη το Σάντσες για ένα μαρκάρισμα στον Μπαριέντος. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διαμαρτυρήθηκε έντονα λέγοντας πως δεν υπάρχει καν φάουλ, με τα ριπλέι να τον δικαιώνουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να απειλήσουν. Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου δεν θέλησαν να ρισκάρουν μένοντας πίσω για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Με έναν παρόμοιο τρόπο, κόντρα στη ροή του ματς δηλαδή, οι Βολιώτες «καθάρισαν» το ματς στο 78ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Ρεγκατέν ο Φαν Φέερτ εκμεταλλεύτηκε την κόντρα και πλάσαρε για το 2-0 ενώ άμυνα και Μπρινιόλι τον παρακολουθούσαν. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή και στη συνέχεια, μειώνοντας στο 92′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παλάσιος. Το «τριφύλλι» των 10 παικτών δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση και μάλιστα δέχτηκε γκολ στην τελευταία φάση του ματς από τον Ορόζ μετά από έξοδο του Μπρινιόλι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος