Νεογέννητο βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στην Καλαμάτα-25χρονη η φερόμενη μητέρα (video)

Συνελήφθη η φερόμενη ως μητέρα του νεογέννητου βρέφους που εντοπίστηκε το πρωί, μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Καλαμάτα. Η 25χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Καλά στην υγεία του είναι το βρέφος που διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Στη συμβολή των δρόμων Κανάρη και Αριστοτέλους στην πόλη της Καλαμάτας βρέθηκε το νεογέννητο βρέφος μέσα σε υπόγειο κάδο απορριμμάτων περίπου στις 07:30 το πρωί.

Το μωρό εντόπισε από το κλάμα του γυναίκα που πήγε να πετάξει σκουπίδια στον κάδο. Εκλήθη η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι πολύ καλά στην υγεία του. Οι αρχές μετά από έρευνα για να εντοπίσουν τους γονείς του συνέλαβαν μια 25χρονη με καταγωγή -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- από τη Γεωργία.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Α. Βασιλόπουλος μίλησε στην εκπομπή ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην ΕΡΤ1 και ανέφερε ότι το μωρό είναι καλά στην υγεία του αν και αντιμετωπίζει μικρό αναπνευστικό πρόβλημα και νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ανταπόκριση: Βαγγέλης Ποτέας
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος