Με χατ-τρικ του Τζόλη ο ΠΑΟΚ συνέτριψε την Λάρισα 5-0 (video)

«Καθάρισε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου από το πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ, απέναντι στη Λάρισα την οποία κέρδισε στη Τούμπα με 5-0 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Τζόλη που έκανε χατ-τρικ.

Στο 9ο λεπτό ο Τζόλης άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο» με πλασέ στη κίνηση και στο 23’ ο Τζόλης μετά από πάσα του Αουγκούστο διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας το 2-0.

Το επιθετικό κρεσέντο του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκκολ για τους γηπεδούχους (47’) με σκόρερ τον Κρμέντσικ (3-0). Στο 55’ ήταν η σειρά του Ίνγκασον να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0 και σατο 74’ ο Τζόλης έκλεισε το χορό των τερμάτων με το τρίτο δικό του στο ματς πετυχαίνοντας με πλασέ το τελικό 5-0.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Κίτρινες: Α. Ζίφκοβιτς,

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα (72′ Λύρατζης), Βαρέλα, Ίνγκασον, Σοάρες, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (73΄ Σβαμπ), Ουάρντα (60′ Λάμπρου), Α. Ζίβκοβιτς (73΄ Μουργκ), Τζόλης και Κρμέντσικ (59′ Κούτσιας).

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Γκοτζαμανίδης (63΄Τσόσιτς), Ζίζιτς, Μπέρτος (64′ Νικολιάς), Μαϊδανός, Κολομπίνο (82΄Στοϊνοβιτς), Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκας, Γλυνός (63′ Πινακάς) και Ντουρμισάι (76′ Νούνιτς).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος